Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Stanovi arrow Makarska arrow DVOETAŽAN STAN U STROGOM CENTRU ZA SAMO 207 000 EURA! HITNO

DVOETAŽAN STAN U STROGOM CENTRU ZA SAMO 207 000 EURA! HITNO

Cijena : 207.000,00 €

OPIS

Na prodaju je dvoetažan stan u kamenoj kući u centru Makarske . Ovaj atraktivan stan smijestio se u prekrasnoj kamenoj kući na malom trgu , drugi red do mora ,
u blizini trga fra Andrije Kačića Miošića .Stan se sastoji od vije etaže , prizemlja i kata.
Na prizemlju se nalazi terasa od 11m2 , dnevni boravak i kuhinja s blagavaonicom . Unutrašnje skale vode na kat u kojem se nalaze dvije spavače sobe i kupaonica .
Unutrašnja površina stana iznosi 62.44 m2 a terasa ima 10.79 m2 . Ulazak na prizemlje je sa sjeverne strane kao i terasa a s južne strane prizemlje je na razini prvog kata . Zaista lijepa kamena kuča kao ova je prava rijetkost na tržištu . Smiještena u samom srcu Makarske pruža niz pogodnosti , može biti stambena namjena , turistički apartman ali i uredski prostor na atraktivnoj lokaciji 100 metara od Banaka i Zgrade Općine Grada Makarske . Stan je klimatiziran i opremljen centralnim grijanjem . Vlasništvo je uredno 1 / 1 . Energetski certifikat A , Tereta nema . ( Građevinska i Uporabna dozvola )

Građevina je pod zaštitom kulture spomenika 0 kategorije to znači da se vani ne smije ništa dirati ni dizati kat više

Karakteristike nekretnine
REF
Cijena : 207.000,00 €
Površina : 67 m2
Tip stana : Dvosobni stanovi
Kat : 1.
Broj spavaćih soba : 2
Broj kupaonica : 1
Udaljenost od mora : 30mm
Razred energetske učinkovitosti : A
Karakteristike nekretnine
Odmah useljivo
Klimatizirano
DOKUMENTACIJA
Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.