Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Stanovi arrow Makarska arrow Makarska (2 dvosobna stana 104m2) u privatnoj kući PRILIKA!

Makarska (2 dvosobna stana 104m2) u privatnoj kući PRILIKA!

Cijena na upit

OPIS

U centru Makarske u staroj jezgri prodaju se 2 stana. Na etaži prizemlja nalazi se jedan dvosobni stan sa zasebnim ulazom (dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i 2sobe), dok se na etaži prvog kata nalazi drugi dvosobni stan (dnevni boravak, kuhinja, kupaonica, 2 sobe i prostrana terasa cca 40m2 s prekrasnim pogledom na Biokovo), te isti dijeli ulaz sa još 2 stana. Stanovi su useljivi odmah. Raspored zidova daje mogućnosti različitih tlocrtnih rješenja, pri čemu su neka od navedenih prikazana na slikama. Priložene fotografije odnose se na mogućnost izgleda stanova ukoliko se kupac odluči investirat u renovaciju. Stanovi su idealni za turizam i/ili stalni boravak, a lokacija i razlicite mogućnosti preuređenja omogućuju brz povratak sredstava. Stanovi se prodaju isključivo zajedno, a cijena koja uključuje oba stana iznosi 230 000 €, pri čemu je oko iste moguć dogovor. Osim 2stana, na prizemlju se nalazi još jedna soba sa odvojenom kupaonicom koja može funkcionirati kao zasebna jedinica ili kao ostava. Vlasništvo uredno.

Karakteristike nekretnine
REF
Cijena na upit
Površina : 104m2 m2
Tip stana : Dvosobni stanovi
Kat : 1.
Broj spavaćih soba : 2
Karakteristike nekretnine
Vlasnički list
Djelomično namješteno
DOKUMENTACIJA
Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.