Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Kuće arrow Kuće Makarska arrow MAKARSKA PRODAJA KUĆA S OKUĆNICOM I PARKINGOM U CENTRU

MAKARSKA PRODAJA KUĆA S OKUĆNICOM I PARKINGOM U CENTRU

Cijena : 830,00 € Cijena : 0,00 €/m2 ,

OPIS

Posredujemo u prodaji obiteljske kuće na tri kata, ukupne površine cca 500m2, s okućnicom od 410m2, sagrađenu za bavljenje turizmom 1971., sa svim potrebnim dozvolama. Udaljena je 600m od plaže, a 700m od rive, tj. užeg centra grada

Kuća se sastoji od stana u prizemlju (spavaća soba, kupaonica, WC, kuhinja/blagovaonica, dnevna soba, hodnik/ured), s konobom, garažom/radionicom i izlazom na verandu, dva kata sa po 5 soba (dvije 3-krevetne, tri 2-krevetne) s kupaonicama, te studio apartmanom s lounge sobom na trećem katu. Svaka soba ima balkon, i sve su opremljene za iznajmljivanje (sav namještaj, uključujući hotelske krevete, klima uređaje, sefove, grijala za vodu, LCD televizije, stropne ventilatore je uključen u cijenu).
Okućnicu veličine 410 m2 u naravi čine terasa/veranda natkrivena balkonom i tendom, te vrt od cca 150m2 s južne strane, parking za do 7 auta i zasebna kućica s ljetnom kuhinjom sa sjeverne strane. Sa istočne strane je natkriven ulaz u kuću, prolaz prema terasi, parking pred garažom, te dva mala vrta. Sa zapadne strane je prolaz sa malim vrtom.
Kuća se prodaje s projektom prenamjene u obiteljski wellness-hotel s 3 zvjezdice, ukupne površine 650m2. Projekt je u srpnju 2017. dobio lokacijsku dozvolu, a kući dodaje još jedan pun kat, stan od 75 m2 u potkrovlju, te podgradnju vrta, gdje je predviđen prostor za garažu za 4 vozila, odnosno wellness sadržaje (fitnes dvorana, saune). Nakon dovršenja podgradnje, tj. garaže, postojeći vrt će biti vraćen na vrh podgradnje. U vrtu je predviđena instalacija bazena, te zatvaranje proširene terase, i njeno pretvaranje u blagovaonicu hotela (vidi simulaciju). Na kraju, projektom je predviđeno i dizalo, koje će biti ugradjeno prilikom dodavanja trećeg kata i novog potkrovlja.

Karakteristike nekretnine

REF Bat
Cijena : 830,00 €
Stambena površina : 500 m2
Tlocrtna površina : 156 m2
Plot : 585 m2
Broj etaža : 4
Udaljenost od mora : 600 m
Broj spavaćih soba : 12
Broj kupaonica : 12
Godina izgradnje : 1971
Parking
Vlasnički list
Ispod magistrale
Klimatizirano
Namješteno
Vrt
Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.